Skydda din mobil

En mobil är ett dyrt inköp och det är därför av stor vikt att du håller din telefon skyddad. Det kan göras på olika sätt och vissa anses vara bättre än andra. För det första kan du hålla den skyddad mot intrång, något du kan läsa om hos PC För Alla. Det handlar om att ladda ned säkra appar och inte surfa in på osäkra webbplatser. Du kan också vara noggrann med din backup för att inte dina bilder och din information ska gå förlorad om ett intrång skulle ske. Virus finns även på mobiler och inte bara på datorer.

 

Designa ett eget skalskydd

När du ska köpa ett skal eller skydd till din mobil kan du välja mellan många olika. Dessutom kan du designa ett helt eget skalskydd på The Mobile Store och du kan då välja mellan flera typer av design. Varför inte skriva ditt namn på skyddet, eller om du har en egen logga. Det är bara din fantasi, samt storleken på skyddet, som sätter gränserna. Självklart kan du också köpa ett färdigt skydd om du hellre vill det, då kan du välja ett snyggt plånboksfodral eller liknande så att du kan kombinera plånboken med mobilen. Det är riktigt smidigt och dessutom väldigt snyggt.

Skyddsglas till mobilens skärm

Det är också klokt att ha ett skyddsglas till din mobil, för att skydda skärmen från sprickor. Priserna för skärmbyte är höga, speciellt med tanke på hur avancerade nya skärmar är. På Surfa kan du läsa mer om olika skyddsglas och vad skillnaderna är mellan dem. Gorilla Glass tillverkas av det amerikanska företaget Corning och glaset finns i flera olika generationer. Det finns skydd av plast också, som du klistrar på telefonens skärm. Det viktigaste är att du har ett skydd som du trivs med och som håller din telefon fri från skador som annars kan kräva dyra reparationer.