Prioritera din hygien

Under de senaste par åren har världen brottats med en pandemispridning av covid-19. Detta har gjort det extra viktigt att tvätta händerna ofta och vara försiktig med att vistas i samhället vid sjukdomssymptom. Med att restriktioner släpper och vaccin blir vanligare får vi inte glömma betydelsen av att upprätthålla god hygien.

Utveckling av bakterier

Att tvätta händerna kan ses som onödigt och för simpelt för att faktiskt göra något, men detta är långt ifrån sanningen. Genom att tvätta händerna ofta förebygger du bakteriespridning och därav sjukdom. När människor rör sig i samhället lämnar de bakterier på ytor som dörrar, bussäten och bänkar. Det enklaste sättet att inte låta bakterier sprida sig och leda till sjukdom är att tvätta bort de innan de fått chansen till spridning.

Vilken tvål borde användas?

Idag finns många olika typer av tvål som hävdar sig specialisera på vissa saker. När det kommer till att bekämpa bakterier är det inte särskilt noga vilken tvål du använder. De alla är utvecklade för att lösa upp fett och därav virus. Detta ger dig chans att köpa en tvål som du tycker luktar gott eller av annan anledning passar dig bättre.

Det finns ett stort utbud av tvål – beställ online och hjälp till och bekämpa bakterier och virus!