Anordna en maskerad på barnkalaset

I samband med barnens födelsedagar är det vanligt att bjuda in till kalas. På kalaset får barnet umgås med sina vänner och de får ha roligt ihop. Dessutom blir barnet firat och uppskattat. Om du vill att kalaset ska sticka ut i mängden ska du välja att ha maskerad.

I det här inlägget kan du läsa mer om hur du anordnar en maskerad. Du hittar allt för ett barnkalas online.

Roliga utklädnader

På en maskerad ska deltagarna klä ut sig. Fördelen med att ha en maskerad istället för ett visst tema är att alla får klä ut sig till vad de vill. Barnen kan komma i olika dräkter och kan klä ut sig till både superhjältar och sagofigurer. Du kan välja mellan att skapa en egen dräkt eller köpa en färdig.

Pynt för kalaset

Förutom att själva utklädnaderna är viktig för en maskerad så är pyntet minst lika viktigt. Med hjälp av olika varianter av kalasdekorationer kan du göra ert hem eller festlokalen lite mer speciell. På barnkalas är det passande med engångstallrikar och muggar. Det finns även dukar av papper som du enkelt kan slänga när kalaset är slut. Slutligen finns det ballonger, konfetti, serpentiner och girlanger som sätter guldkant på kalaset.