Bra makeup för festliga tillfällen

En utekväll eller en finare middag kräver produkter av kvalité. Ingen gillar foundation som kakar sig, concealer som lägger sig i veck eller mascara som smular ned på kinderna.

Känslan av att vara snygg

En riktigt snygg look bidrar så mycket till känslan, och när man känner sig snygg – då blir man också snygg! Att lägga ned den där extra tiden och energin för att få ögonen att se strålade ut och läpparna flawless, ja, då är man redo.

Att se sig i spegeln och känna att man fått till sin look on point kan sätta guldkant på hela kvällen. Sen man är redo för vad som än komma skall!

Möjligheten till variation

Festliga tillfällen kan vara allt ifrån en finare födelsedagsmiddag, midsommarfirande eller en ösig nyårsfest, och känslan kan ha en orolig variation. Då är det ju himla tur att makeup ock går att variera! Det finns garanterat minst lika många variationer av makeup-looks som det finns festliga tillfällen!

Våga experimentera! Vilka toner passar dig bäst? Testa det där nya läppstiftet, gå all in med fransar eller utforska dina ögonbryns potential. Bara du sätter gränserna! Köp hem det du behöver och sedan är det bara att börja experimentera och testa dig fram. Det är du, fantasin och kreativiteten!