Det trendiga träningsmodet

Alla tränar vi av olika skäl. Men gemensamt har vi att träningen gör oss gott på det ena eller andra sättet. En del av oss gillar verkligen att träna och ger sig av till träningslokalen varje dag utan att tveka en sekund. Andra kan behöva någon liten morot för att komma till skott. Ett sätt för att motivera sig själv och andra till träningen är att investera i ny utrustning.

Funktion och design

Det viktigaste med träningsutrustning och kläder är såklart att de är funktionella. Till exempel i form av stötdämpande löparskor eller funktionsmaterial som transporterar bort fukt från kroppen. Men idag finns träningskläder även i snygga designer och färger, vilket sätter extra guldkant. Hos den ledande onlinebutiken Sportamore kan du bland annat hitta något från Peak Performance. En riktig klassiker bland märken med stort utbud av stilrena modeller och plagg.

Teknologiska framsteg motiverar

Förutom högre modegrad är teknologi en annan ledande trend inom träningsutrustning. Många av oss tränar till musik från våra smartphones som vi lyssnar på genom trådlösa hörlurar. Men också träningsarmband och tillhörande appar är populärt. Med dessa mäter vi våra framsteg över tid, vilket ger en annan typ av motivation. Vanligtvis kan du även mäta andra värden som har med hälsa att göra med samma apparat. Som till exempel sömnkurva eller kroppens sammansättning.