Få hjälp med snöskottning av snö i vinter

När vintern så småningom kopplar sitt grepp om oss behövs det en lösning för vart all snö ska ta vägen. Snön på din uppfart och tomt till exempel. Snöskottning är kanske inte allas favoritsyssla, även om det bara är en kort tid på året det är aktuellt.

Seniorbemanning till allas fördel

Det är faktiskt helt okej att du inte tycker om eller kan skotta snö. Du kan nämligen boka din snöskottning här och slippa ta hand om den biten alls. Tack vare att du kan boka din tjänst i förtid kan du också se fram emot att få snön undanröjd utan att det tar alldeles för lång tid. Inte nog med att snön blir undanröjd kan du dessutom få halkbekämpning så det förblir säkert under fötterna.

Konceptet med seniorbemanning dessutom gynnar alla; du som kund har rätt till RUT avdrag och seniorer får en möjlighet till sysselsättning på sina egna villkor. Eftersom de själva kan välja var, vad och i vilken mängd de vill jobba. Tjänsterna är väldigt populära och har en hög efterfrågan. De som jobbar har givetvis kunskap i sitt område och eftersom det är frivilligt så är det dessutom ett intresse.