För dig med frågor kring elbil och elbilsladdare

Går du som många andra i tankar om att skaffa en elbil så har du förmodligen en del frågor om hur laddningen ska gå till. Det tar längre tid att ladda en elbil än det tar att tanka en bensin- eller dieseldriven bil. Därför gäller det att du har koll på vart och hur du kan ladda din bil på bästa, smidigaste och billigast sätt.

Ladda på publika laddstationer

Du har säkert sett laddstationer dyka upp lite överallt den senaste tiden. I takt med att elbilar blir mer vanligt så byggs även fler laddstationer. Här kan du absolut ladda din bil, men det blir både dyrt och tar tid.

Elen du köper på en laddstation kostar i regel betydligt mer än hemma, och bilen kommer bli ståendes ett bra tag innan den blivit fulladdad.

Skaffa en elbilsladdare till ditt hem

Det absolut smidigaste och billigaste sättet är att du installerar en elbilsladdare hemma istället. Då betalar du inte dyra extrakostnader, och kan låta bilen ladda över natten. Du betalar mindre, och har alltid en fulladdad bil på morgonen när du ska åka iväg.

På nätet kan du hitta mer information, och kan boka en kostnadsfri konsultation för att hitta rätt lösning för just dig.