För ett renare hem

Ofta är det svårare än du först tänkt dig att hålla hemmet ordentligt rent. Städar du regelbundet utan att uppnå önskade resultat, handlar det ofta om att du använder dig av fel strategi och verktyg.

Dålig luft

Dammig och oren luft kan få ett annars välstädat hem att kännas ostädat och instängt. Att öppna fönstret, speciellt i storstan gör ibland bara saken värre. En lösning på dålig luft är att använda sig av en luftrenare. Det finns till och med luftrenare som med ultraviolett ljus dödar bakterierna i luften! Titta här för alternativ som passar dig och ditt hem.

Damm i hörnen

Är ni många hemma och dessutom har husdjur blir det fort dammigt. Att dammsuga regelbundet är bland det viktigaste för ett renare hem. Men har du inte tiden och orken går det ofta för långt mellan dammsugningarna. Detta kan en robotdammsugare hjälpa dig med. Den är ett bra komplement som gör att det kan gå längre mellan storstädningarna.

Ingrodda golv

Svarta sulor på vita strumpor trots att du precis moppat golven? Moppen är egentligen ett ganska dåligt verktyg som mest sprider runt smutsen eller inte kommer åt den alls. Ångrengöring tar hand om detta, speciellt på oåtkomliga parkettgolv, och sanerar dem på samma gång. Städa smartare för ett renare och trevligare hem!