Hur vill du träna?

Alla har vi olika förutsättningar då det kommer till att träna. Hur vill du träna? Se över vilka förutsättningar du har och satsa på någon träningsform som passar dig. Vissa tycker om löpning medans andra kanske hellre tränar på gym. Huvudsaken är att du gör något. Det kan vara raska promenader som är din grej?

Hämta tips och inspiration på nätet så kommer du att se att det finns massor med olika träningsformer att välja på. När du väl hittat din typ av träning så är det inte helt fel att variera så man inte hamnar i stå med sin träning. Det gäller att hela kroppen får den träning som den behöver. Dock så kan det vara så att ett knä säger ifrån då det kommer till löpning. Men då kan simning eller cykel vara ett bra alternativ som är mycker mer skonsamt mot ditt onda knä.

Hitta din grej och se till att du regelbundet rör på dig. Ett par gånger i veckan så är det skönt att ta ut sig ordentligt. Däremellan så kan det bli mycket vardagsmotion. Se till att ta trapporna istället för hissen och kan du cykla eller gå till jobbet gör det om du inte är tvungen att ha bilen i ditt arbete.