Om du får problem med ditt avlopp – anlita hjälp

Har ditt avlopp börjat krångla? Till exempel att toaletten inte spolar undan eller vattnet rinner inte bort i dina handfat eller badkar.

Det finns många saker du kan göra själv för att försöka avhjälpa problemet. Som till exempel propplösare eller använda en sugkopp i toaletten. Ibland är dock problemet svårare att lösa själv.

Det kan vara en propp som sitter djupt i rören eller ett rör kanske har spruckit. Då är det dags att söka professionell hjälp.

Söka hjälp

Så var söker du enklast hjälp? Det första stället vi kan rekommendera är att gå in på Internet och söka efter en bra rörfirma. Blir det för överväldigande så skriv in Swoosh och gå in på deras hemsida.

De vänder sig både till företag, industri och till privatpersoner. Dessutom jobbar de förebyggande, och använder sig av kamera för att besiktiga ditt avlopp. Har du till exempel dålig avrinning så använder de i första hand hett varmt vatten i sin spolning av rören.

Är ditt problem akut så är det ännu bättre att kontakta dem eftersom de har dygnet runt-jour. Firman håller hårt på sitt miljöarbete och att även om de arbetar med sanitära olägenheter så är det viktigt att de håller rent runt sig.